Nieuws

Terug naar het overzicht

Bericht geplaatst op:
25 Sep 2015

De nieuwe verwarmingsinstallaties krijgen een energielabel zoals je dat kent van koelkasten, wasmachines en verlichting. Wil je een nieuwe verwarmingsketel kopen?  Dan heb je voortaan dankzij dit label een duidelijkere kijk op de energieprestaties die je mag verwachten.

In het kader van deze maatregel wordt ook sterk aangeraden om verwarmingsinstallaties van meer dan 20 à 25 jaar te vervangen door een nieuwe hoogrendementsinstallatie. Let op: dit is niet verplicht, maar zo’n nieuwe installatie verbruikt een pak minder. 

Ook met je huidige installatie kan je minder verbruiken!
Is je installatie nog geen 20 jaar? Ook dan kan je met kleine ingrepen je verbruik verminderen. Informazout, het informatiecentrum van de stookoliesector, zet je graag op weg met een gloednieuwe optimalisatiemodule. 

Start de module ‘Optimaliseer je installatie’ 
Deze module vertelt je hoe je meer haalt uit je huidige installatie. Als je je registreert, ontvang je tips op maat van de leeftijd en het type van jouw installatie. Deze tips vormen samen een handige checklist om zelf mee aan de slag te gaan, of om een optimalisatie-offerte aan te vragen. 

Optimaliseer je installatie
Probeer het en haal meer uit je bestaande installatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!