Nieuws

Terug naar het overzicht

Bericht geplaatst op:
15 Apr 2016

 


Besteed wat energie aan je verwarmingsbudget en...betaal minder en makkelijker!


Ha, de lente!

Normaal gezien kan je verwarming nu wel wat lager. Alleen, met de maand april weet je nooit. April doet wat hij wil. Daarom noemen ze de maand ook wel eens ‘de maand der 4 seizoenen’. Blijf dus voorbereid op late vrieskou.

Starten met gespreide betalingen: doe het nu

Het nakende einde van het stookseizoen is een uitgelezen moment om je mazoutbudget onder de loep te houden. Wist je dat Forceville NV je de kans biedt om je mazout in maandelijkse schijven te betalen? Zo’n gespreide betaling is makkelijk te regelen en heel budgetvriendelijk. Vraag er zeker eens naar.

Hoe werkt gespreide betaling?

Start je nu met gespreide betaling, dan stelt Forceville NV je een maandelijks voorschot voor op basis van je geschat jaarlijks verbruik. Bij je eerstvolgende mazoutlevering betaal je dan de helft van je factuur (of een aangepast percentage). Daarna betaal je elke maand 1/12de van je geschatte jaarverbruik. Je maandbedrag wordt jaarlijks afgestemd op je wensen en verbruik.

Minder betalen? Kleine ingrepen maken een groot verschil

Wil je je – al dan niet gespreide – betaling combineren met een mooie besparing? Bekijk dan onze besparingstips. Je zal zien dat kleine ingrepen al snel tot grote besparingen leiden. Zo betekent 1°C minder op de thermostaat al snel 7% minder kosten. En ook een juiste afregeling van je ketelthermostaat en/of weersafhankelijke regeling rendeert snel. Vraag bij een controle altijd om ook deze instellingen te checken en indien nodig bij te sturen.

Klik hier voor meer tips!

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte. Contacteer ons!